Search VIdeo

Memuatkan ...

Gelak Khas

Salam Semua.. Aku rasa ramai tak tau lagi pasal rancangan baru kat Astro Warna ni..huhu Gelak khas.. Memang ko gelak lain mcm ckit ble tgok citer ni..wakaka Aku cerita pun dah rasa mcm nak tergelak.. Korang layan jela..wakaka







Gerabak Episod 3

Korang layan jela..huhu Gerabak Episod 3.. Klik tajuk entri ni klu nak tengok smbungan video ni..huhu




Gerabak Episod 1

Gerabak merupakan salah satu rancangan di astro Awana.. Memang lawak jugak.. Aku suke tengok rancangan ni..wakaka.. Korang tengok la yer.. Jangan sampai pengsan pulak..huhu





Shopping

Mr. Bean ni aku pelik sikit tengok perangai die.. orang biasa tak de kot perangai macam die ni..wakaka.. Korang layan je la yer..huhu






p/s : kalau korang de idea nak tambah citer pe bagitau la..huhu akan ku letak lagi..

The Library

Mungkin video ni dah agak lama (memang lama pun).. Di persembahkan oleh Mr. Bean.. So aku harap korang enjoy.. Lama bukan sebarang lama.. Tak kering gusi tau.. Wakaka..






p/s : sudi² lah mengomen yer..huhu

Spontan Episode 7

To see more video please click at title of this entri...





Spontan Episod 6

To see more video please click at title of this entri...






Spontan Episod 5

To see more video please click at title of this entri...





Spontan Episode 4

To see more video please click at title of this entri...





Spontan Episode 2

To see more video please click at title of this entri...





Spontan Episod 1



Untuk Melihat sambungan video ni korang boleh la klik pada tajuk...

Geletek Episod 6

Untuk Melihat video ni korang boleh la klik pada tajuk video ni yer...

Geletek episod 5


Nak tengok sambungan video ini?? Boleh klik pada tajuk yer..

Geletek episod 4



Nak tonton sambungan Video ni??

Geletek Episod 3



Geletek Episod 2



Geletek Episod 1




Hahaha..Untuk Entri pertama blog aku yang memang sebarunya dan tak pernah diusik lagi (dara)